Nettiyhetys ei toimi vieläkään... Soitin perjantaina Elisalle ja olivat ilmeisesti "hukanneet" meidän tilauksen jonnekin. Asiakaspalvelija yritti ensin selittää, että koska olemme Gigantin kautta tehneet tilauksen, niin heillä on "pieni tiedonsiirto viive". Mielestäni kaksi viikkoa ei ole pieni viive, enkä hyväksynyt tietenkään moista selitystä. Selvisihän siis todellinen syy, kun henkilö vähän aikaa asiaa tonki. Saamme kuulemma toki jotakin hyvitystä. Saataisiin nyt ensin edes se yhteys.

Laiharirintamalla ei mitään uutta... Paino oli tänä aamuna 101 kiloa. Tein päätöksen laihtua nyt kilon viikossa. Suunnitelmaa tämän päätöksen toteuttamiseksi ei ole, joten nähtäväksi jää kuin käy. Aikaa olisi kuusi viikkoa eli siihen asti kun kahden viikon lomani alkaa. Painoni pitäisi siis 12. syyskuuta olla 95 kiloa. Siis salaattia, salaattia, salaattia ja liikuntaa, liikuntaa, liikuntaa. =)

Tuntuu, että kunto olisi kahden viikon aikana parantunut, vaikka painolle ei kauheasti ole mitään tapahtunut. Olen kaksi viikkoa pyöräillyt töihin eli viikossa kilometrejä työviikolle kertyy yhteensä n. 35. Jonkin verran on tullut harrastettua myös muutakin liikuntaa, mutta enemmän pitäisi ehtiä. Eilen kävin miehen kanssa pyöräilemässä n. 20 km erään järven ympäri. Kävimme myös järvessä uimassa. Vesi oli ihanan lämmintä, vaikka eikös Jaakon pitänyt heittää 25. päivä kylmä kivi veteen? Oli muuten eka kerta tänä kesänä, kun olin uimassa! Nyt on vihdoinkin talviturkki heitetty pois!

Toivottavasti pian saadaan se nettiyhteys, jotta pääsen lukemaan teidän kuulumisia! Mukavia laihdutuspäiviä toivotellen! =)