Huh-huh, on ollut niin haipakkaa sekä töissä että kotona, ettei ole ehtinyt yhtään netin ääressä istumaan. Eilen kaivoin pyörän naftaliinista ja rykäsinkin heti kylmiltään kunnon lenkin. Päätin pyöräillä järven ympäri (15 km). Hieman lähtiessä kauhistutti. Ajattelin, että "hei, sä et oo mikään tyttö enää"... Olen meinaan viimeksi polkenut ko. lenkkiä n. 15 vuotta sitten. Varottelin miestäni, että sen kuntosalitreeni voi katketa lyhyeen, jos kuntoni loppuu ja minua joutuu hakemaan jo muutaman kilometrin jälkeen. Mutta lenkki sujui hienosti, ei ollut mitään ongelmia. Itseasiassa olisin voinut polkea vielä pidemmänkin lenkin! Matkan varrella olevista mäistä vain yksi oli erittäin raskas, loiva pitkä mäki, joka vei mehut aika tavalla. Kaikkein kauheinta on palata kotiin. Meiltä on kyllä mukava lähteä, voi lasketella n. 3 km keskustaan, mutta paluu onkin tasaisen tappavaa ylämäkeä. Lopussa vielä hirveä jyrkkä ylämäki rutistus, joka pistää todella puuskuttamaan. Tuon lenkin jälkeen oli voittajafiilis!!! Ehanaa! =)

Syömiset pysyi hyvin hallussa viikonloppuna, eikä alkoholiakaan kulunut yhtään, vaikka tehtiin puutarhahommiakin ja saunottiin. Hieman olisi tehnyt mieli lauantain auringonpaisteessa kylmää lonkeroa, mutta sinnikkäästi odotetaan vappuaattoon, kun meille on tulossa muutama kaveri juhlimaan. Silloin loppuu tämä kuukauden kestänyt absolutismi.

En nyt viitsi tähän enää viikonlopun syömisiäni kirjata, vaikka osittain niitä paperin kulmaan raapustelinkin. Paljon tuli syötyä salaattia, lauantaina savustettiin lohta ja sunnuntaina syötiin uunikasviksia ja broilerin fileleikettä.

Käväsin tänä aamuna vaa'alla ja voin vihjata, että pudotusta on luvassa! Virallisen punnituksen teen huomenna, joten kuulemisiin.