1963067.jpg

Siivosin tänään vihdoinkin ulkovaraston romusta. Se on ollut "to do -listalla" jo pitkään, mutta jäänyt aina vaan... Hain myös miehen kanssa tänä ja edellis keväänä tekemiämme polttopuita taas peräkärryllisen tallilta kotiin. Ja edelleen niitä jäi sinne vaikka kuinka. Saas nähdä saammeko niitä kaikkia ikinä tuotua kotiin... ei ainakaan tällä ripeydellä. =)

Iltapäivällä kävin läheisellä hiihtomajalla miehen, koiruuden, kummipojan perheen sekä kummitytön (2 v.) kanssa. Grillasimme siellä nakkia, makkaraa ja lihapiirakkaa. Oli oikein mukava nuotiohetki lasten kanssa, ja mikä parasta niin lapset tykkäsivät kovasti. Ilma oli muuten oikein kiva, mutta välillä tuuli puhalsi melko voimakkaasti saaden puut huojumaan uhkaavasti.

Nyt tuli räiskyy saunanpesässä ja kohta pääsemme mukaviin löylyihin. Sen jälkeen onkin kiva käpertyä kulmasohvan nurkkaan tv:tä tuijottamaan.

Lauantain 4.10. syömiset
Aamu
- perjantailta jäänyttä pizzaa 2 palaa, teetä maidolla
- nektariini

Lounas
- keitettyjä nuudeleita pussillinen

Päivällinen
- uunikasviksia (bataattia, perunaa, paprikaa, sipulia) sekä broilerin ohut filee, fetaa, rasvatonta maitoa

Illalla
- pullaa, teetä maidolla

Sunnuntain 5.10. syömiset
Aamu

- maitoon keitettyä kaurapuuroa, Oivariinia, rasvatonta maitoa

Välipala
- pullaa, kahvia maidolla

Nuotiolla
- 2 lihapiirakkaa, Tuc paprika -keksejä muutama, kuksallinen kahvia maidolla, trip vadelmamehu

Ööh, ja taas vaan punakynä viuhuu ruokapäiväkirjassa... huoh...

Edit ma 6.10.
Sunnuntaina illalla mies teki meille vielä todellisen herkkuiltapalan saunan päälle: ruiskanahampurilainen. Oli aivan tajuttoman hyvää! Hän laittoi siihen mm. light tuorejuustoa, ananasta, thai chilikastiketta, tomaattia sekä tietenkin 2 ruisleipäpalaa ja broilerin filee leikkeet. Lisäkkeenä oli hieman italiansalaattia sekä kaali-porkkana-ananassalaattia. Nami, nami!