Eilen yritin hieman lenkkeillä. Lähdin miehen matkaan viemään koiraa pienelle iltalenkille. 20 minuutin kävely otti aivan älyttömästi henkeen ja sai minut yskimään pahasti. Raivostuttavaa, etten voi jo tulla kuntoon. Kohta on kaksi viikkoa mennyt laiskotellessa...
Ja niinkuin jo eilen kirjoittelin, niin pelottaa, että jos en tervehdyttyäni saakaan enää itseäni niskasta kiinni vaan lyön taas lekkeriksi. Nyt on ruvennut tekemään ihan hirveästi mieli ruokaakin, epäterveellistä ruokaa. Eilen kun tulin töistä, niin olisi tehnyt mieli hakea pullaa päiväkahvin kanssa, mutta thank god, etten kuitenkaan antanut mielihaluille ylivaltaa. Töissä jo lipsahdin ostamaan pienen karkkiaskin... Huomaan myös ramppaavani jatkuvasti tutkiskelemassa jääkaappia, vaikka ei olisi edes nälkä.
Täytyy nyt vain pitää pää kylmänä ja maali mielessä; hoikempi ihanampi minä. =) Kiitos kaikista kannustuksista, ehkä viimeistään ensi viikolla aloitan taas kunnon tsemppaamisen!
Jottei tämä kirjuuttelu menisi ihan pelkäksi valitukseksi, niin ihanaa huomata, että päivät ovat todella pidentyneet ja valoistuneet. Kuuden aikaan lenkkeilessä ei tarvitse enää rämpiä pimeässä, vaan on vielä valoisaa. Kevät tulee siis keikkuen, ja toivottavasti läskit lähtevät heiluen! Kohta ei pysty enää verhoutumaan paksujen ja peittävien talvivaatteiden alle, joten läskeille tulisi todella antaa kyytiä!

Ke 5.3. syömiset

Aamu
- täysjyvävehnäsämpylä + kinkkuleikettä
- lasillinen kaakaota

Lounas
- lasagnea
- 2 päärynää

Välipala
- American pastilleja rasiallinen (55 g)
- Sokton Sisuja rasiallinen
- kahvi

Päivällinen
- jauhelihakeittoa lautasellinen
- täysjyväpaahtoleipä
- maitoa

Illalla
- viinirypäleitä
- kourallinen rusinoita
- kevyt viili + teelusikallinen sokeria