Olen aloittanut taas työharjoittelun, ruumiillisen sellaisen. Olen ma - pe huhkinut 3 h eläinten parissa, joten se riittänee kuntosaliharjoitteluksi. ;)

Syömiset on olleet mitä sattuu ja se näkyy hieman painossa... saas nähdä mikä on toukokuun lopun saldo. Onko plussaa, miinusta vai plusmiinusnollaa... Liikuntaa on harrastettu, lähinnä juoksua. Eilen esim. kaatosateessa kävin miehen ja koiruuden kanssa juoksemassa 40 min. lenkin. 10 viimeistä minuuttia oli melko tuskaa, mutta "suomalaisella sisulla" vedin loppuun asti (olin ennen lenkkiä päättänyt juosta juuri tuon 40 min.).

Etsiskelin netistä hieman tarkempaa tietoa cooperin testiin liittyen ja löysin Wikipediasta taulukon, josta näkee tuloksen tason. Ei mikään yllätys, että ensimmäinen cooperitulokseni osuu kategoriaan hyvin huono. Viimeksi juoksemani tulos on, no mikäpä muukaan, kuin huono. Parannusta tosin kategorian verran, jee... Teenkin nyt lupauksen, että syksyllä juoksen tuloksen, joka osuu kategoriaan keskinkertainen. Luulisi tämän olevan mahdollista, sillä parannusta pitäisi tapahtua "vain" 150 m. Sitä kohden siis! ;)