Perjantaina oli juoksukoulun neljäs yhteinen tapaaminen. Teimme ensin pienen lämmittelylenkin kävellen sekä juosten. Olipa ilo huomata, että kun juoksimme en enää ollutkaan yksinäni viimeinen vaan porukasta  löytyi eräs muukin hidas juoksija.
Lämmittelylenkin jälkeen tutustuimme lihaskuntoharjoituksiin ja saimme ohjelman, jota noudattaa muutaman kerran viikossa. Lihaskuntoharjoitteita tehdessä pääsin sentään pätemään, kun muut eivät jaksaneet tehdä vatsalihasliikkeitä eivätkä punnerruksia, niin minä sinnikkäästi rutistin 2 x 15 sarjan kunniakkaasti loppuun naistenpunnerruksia sekä vatsalihasliikkeitä 6 x 15. Mutta kyllä sunnuntaina olivatkin vatsa- ja vähän-muutkin-lihakset aivan hellänä. Tuollaisesta! Kyllä huomaa, ettei ole vähään aikaan tullut lihaskuntoa harjoitettua.

Juoksukoulua on nyt takana neljä viikkoa. Jalat eivät ole vieläkään auenneet vaan itseasiassa ne kipeytyvät nykyään pelkällä kävelylenkilläkin... Paitsi tänään kun kävelin töistä kotiin ei ollut onneksi minkäänlaisia tuntemuksia.

Saimme uuden neljän viikon ohjelman. Tänään olisi ohjelmassa ollut vielä viime viikosta tuttu 45 minuutin treeni, jossa vuorotellen 7 min. kävellen ja 3 min. juosten. Lenkki jää nyt väliin tai siirtyy toiselle päivälle. Kävelin tänään työmatkat meinaan niin pääkalloliukkaassa kelissä, että minua ei enää tänään saa astumaan jalallanikaan ulos. Itseasiassa olen ajatellut pysyä sisätiloissa kunnes jäät sulavat! =)

Ohjelman mukaisesti maaliskuun alussa minun pitäisi tehdä tunnin lenkkejä, jossa vuorotellen 5 minuuttia kävellen ja 15 juosten.

Paino ei putoa. Se on edelleen 100,2 kiloa. En käsitä... #"%#§!