Kyllä nyt koetellaan projektiani hiilarivähäisestä elämästä. Jos itse aiheutin edellisen viikonlopun limu ja pizzahimot pienoisella rapulallani, niin viime viikon kärsin flunssan kourassa. Olisi niin tehnyt mieli mummun mustaherukkamehua joko lämpimänä tai kylmänä. Tyydyin kuitenkin maustamaan vettä sitruunan- tai kurkun viipaleilla. Nam, jo taas vesi maistui. Lisäksi keittelin teetä lämpimikseni.

Vähillä hiilareilla on menty siis muuten, mutta viikonloppuna kävimme kylässä, enkä viitsinyt mainita ruokavaliostamme. Meille luvattiin tavallista kotiruokaa, joten hieman jo uumoilin, että perunasta tai makaronista tehtyä laatikkoruokaa saattaa olla tarjolla. "Jouduimme" siis syömään makaronilaatikkoa. Otin kuitenkin salaattia suurimmaksi osaksi ja laatikkoa vain pienen kauhallisen. Leivästä kieltäydyin, mutta kahvin kanssa oli pakko ottaa emännän leipoman leivoksen palanen... Se maistui taivaalliselle! Ei liian makea vaan ihanan raikas.

Paino väläytteli viime viikolla 99,8 lukemia, mutta viikonlopun hiilarikyläily ilmeisesti vaikutti sen verran, että tämän aamun paino on 100,8 eli pudotusta viime viikkoon 0,8 kg.

Ensi viikonloppu on tarkoitus mennä kurinalaisesti, koska nyt projektin molemmat viikonloput on menneet niin sanotusti persiilleen. Odotan viikonlopulta siis erittäin alentavaa vaikutusta painolukemiin.


Kirpeää ystävän päivää! Täällä etelässäkin paukkuvat pakkaset: - 25 astetta!