Paino on tänään 101,4 kg. Kuukaudessa pudonnut - 1,2 kg. Ihan hienosti, vaikka kuukauden aikana paino käväisi muutamaan otteeseen jo 101 kilon tietämilläkin. Jotenkin hidastahan tämä painon pudotus on, toivoisi jo nopeammin radikaalimpia tuloksia. Varsinkin, kun tässä näitä samoja kiloja laihdutellaan ees taas...

Kaverini lopetti karkin syönnin ja on seitsemässä viikossa laihtunut seitsemän kiloa, vaikka mielestäni hänellä ei edes ole mistä laihtua. Mietin vaan, että kuinka kauheasti hän oikeastaan söikään karkkia, jos tuollaisia tuloksia saa aikaan?!?

Tein mieltä piristääkseni alla olevan kaavion. Siitä näkee, että suuntani on todellakin oikea, alaspäin. Ei siis pidä hosua tai hermostua vaan maltillisesti jatkaa eteenpäin. Pääasia, että suunta on oikea oli sitten vauhti millainen tahansa, eikö vaan? Sehän tässä laihdutuksessa varmasti on yhtenä monista kompastuskivistä, että hermostuu, kun ei saa nopeasti tuloksia aikaan ja hermostumisen tuoksinnassa lyö kaiken lekkeriksi: "Kun en kumminkaan laihdu"! Mutta nyt ei siis auta hermostua, vaan iloita pienistäkin tuloksista. Mutta silti, odotan kuin kuuta nousevaa lukemaa 95!