Eilinen ilta meni netissä pyöriessä. Kummasti saa aikaa tuhlattua koneen ääressä linkistä toiseen uppoutuneena... Harjoitin siis vain sorminäppäryyttä, eikä lenkille lähdöstä tullut yhtään mitään. Saas nähdä kuin tänään käy, koska taas olen täällä netissä heti kun töiltä kotiin pääsin. Jos kirjoitan tähän, että tulen käymään tänään lenkillä, niin en kai kehtaa pyörtää kirjoituksiani? Eli lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon... että menen tänään lenkille tai jos en mene, niin ainakin leikkaan nurmikon... (vakuuttavaa eikö totta?).

Eilen hain myös paketteja postista, kun olin viime viikolla hieman innostunut nettishoppailemaan. Tilasin mm. syysreissuamme varten uuden vettähylkivän ulkoilupuvun, koska vanhan puvun housut ovat jo haaroista ratkenneet ja takki kainalon saumoista. Tilasin pitkästä aikaa NetAnttilasta, en edes muista koska viimeksi olisin sieltä jotain tilannut. Tilasin kuvassa olevan Skilan puvun kokoa 46. Puku istuu loistavasti (entinen puku oli hieman liian iso)! Nyt kelpaa syyskuussa lähteä rämpimään Kainuun ikimetsiin. Takki on sopivasti näyttävän punainen, jotta edes hieman erottuisin metsässä lentävistä teeristä ja metsoista. =)

1816135.jpg

Tilailin myös Hobby Hallista kaikenlaista. Siellä on vaan outo tapa lähettää paketteja yksi kerrallaan. Eilen hain jo yhden paketin ja tänään sain kaksi ilmoitusta, että paketteja on tullut. Vielä puuttuu muutama tuote, että kait taas jo huomenna saan rampata postiin hakemaan lisää paketteja. Enkä tietenkään millään malta odottaa loppuviikkoon, josko kaikki paketit olisivat tulleet, vaan niitä pitää rynnätä hakemaan samana päivänä ja riipiä paketit heti auki, kuin joululahjat ikään.

Mietin tässä ruokapäiväkirjan kirjaamista taas vaihteeksi tänne, mutta onko siitä oikeasti mitään hyötyä, kun ei laske kaloreitakaan?