Tämän iltaisten pikkujoulujen kunniaksi innostuin tilaamaan Ellokselta pikatilauksena vaatteita. Tarkoitus oli mennä tämän iltaiset joulut samoissa vaatteissa kuin viime viikonlopun pikkujouluristeilyssäkin, mutta en ollut niihin vaatteisiin kuitenkaan ihan tyytyväinen. Näihin vaatteisiin olen; 98% (housut olisivat voineet olla koon pienemmät, joten jään pähkimään lähetänkö ne takaisin...).

Nyt ehkä ihmettelet, että mitä vikaa edellisissä vaatteissani oli tai sitten sinua ei kiinnosta tippaakaan. Anyway, paita jonka ostin oli teoriassa ihan hyvän näköinen, mutta päälläni se näytti jokseenkin kummalta. Paita on läpikuultava ja sellaista hieman ns. ryppyistä kangasta. Takaapäin se sai mielestäni valtavan persiini näyttämään siltä, että selluliitit olisivat ryppyilleet läpi sekä housun että paidan kankaan... Auts! En tuntenut oloani ollenkaan mukavaksi, kauniiksi saatikka seksikkääksi. Ei siis ollenkaan kiva. Luulen, että näissä toisissa vaatteissa ilo irtoaa ihan eri tavalla.

Töiden jälkeen menen kampaajalle ja sitten siis eikun juhlimaan! Tule joulu pikkuinen! =D

2078372.jpg2078378.jpg

2078376.jpg2078381.jpg

Kirjoittamattakin kai on selvää, että puseron alle täytyy laittaa toppi tms. ettei pelastusrenkaat eikä hillittömät hinkit näy. ;)