Jos minulta olisi kysytty maanantaina tai tiistaina suosittelenko paastoa kenellekkään, niin vastaus olisi ollut jyrkkä ei. Sen verran ikävät oli olotilat, mutta niistä kun pääsi yli niin eilen ja tänään on ollut mahtava olo! Energiaa riittää eikä nälkä vaivaa yhtään. Tällä hetkellä tuntuu, että tätä paastoa voisi jatkaa koko loppuelämän!

Tunteesta huolimatta pysyn alkuperäisessä suunnitelmassa ja lopetan paaston tänään. Olen aamupäivän vielä mehulinjalla, mutta päivälliseksi teen porkkanakeittoa ja siitä varovaisesti aloitan syömisen. Paaston aikana jostain ihmeen syystä minua on alkanut himottamaan juuri tuo porkkanakeitto sekä täytetyt paprikat. Muuten ei ole tehnyt ruokaa pahemmin mieli. Mitä nyt välillä meinasin hedelmäkulhosta ohimennessäni ihan tottumuksesta napata pari mandariinia.

Omituista, mutta jotenkin syömisen aloittamista "pelkää" tai sitä ei haluaisi ollenkaan tehdä?!? Lähinnä olen huolestunut siitä, että maanantaina painan taas sata kiloa, enkä hallitse annoksiani ja herkuttelua. Nesteet on nyt kaikonneet mukavasti. Paino oli aamulla 97,6 eli melkein - 2,5 kg.