Eilen aloin siis kirjaamaan kaloreitani Kiloklubiin ja muutenkin tarkoitukseni olisi huolellisesti keskittyä syömisten määriin. Illalla olisi tehnyt miehen tekemää pastaa jauhelihakastikkeessa hirmusti paljon enemmän mieli, mutta pysyin päätöksessäni ja söin kuin linnunpoika. En siis sillälailla nokka auki kokoajan lisää vaatien vaan vain vähäisen. =)

Kiloklubin ruokapäiväkirjan mukaan herkut oli hallinnassa (en syönyt eilen herkkuja!), mutta kasviksia ja kuituja hieman lisää ja rasvojen laatua pitäisi parantaa: enemmän tyydyttymättömiä rasvoja.
Klubin suositus energiavaje on - 715 kcal/päivä. Eiliseltä jäi vajetta - 1000 kcal, mutta liikuntasuorituksia ei sitävastoin tullut ollenkaan, kun en laske koiran kanssa käytyjä puolen tunnin pisulenkkejä ollenkaan. Ne menee normaalin hyötyliikunnan piikkiin. 

Kävin tänään heti aamulla vaa'alla, koska söin eilen niin vähän... painoa oli pudonnut eilisestä 400 grammaa! Joo, joo, paino vaihtelee päivittäin... mutta antaa tuo silti pontta syömistarkkailulle! ;)


Taidankin tänään ostaa kaupasta paljon hedelmiä ja tehdä itse hedelmäsalaattia...