1535424.jpg

Otimpa itseäni niskasta tiukasti kiinni ja lähdin pyörällä viemään yksiä juttuja muutamaan paikkaan, vaikka taivaalta ripottelikin vettä. Pieni sade ei oikeastaan haitannut mitään, oli kiva polkea. Päätin tulla pidemmän kautta kotiin ja kiersin jokirannan ja harjun kautta metsälenkin. Jokirannassa oli upeat maisemat. Rentukat olivat puhjenneet kukkaan ja reunustivat upeasti joen uomia. Sain jokirannassa pyöräillessä myös pikkiriikkisen annoksen lihaa... kurkkuun lävähti jokin pikku könniäinen ja nielasin sen... yöäääh...
Harjulenkki oli paha. Loivaa nousua vaikka muille jakaa (harmi, kun ei ole kilometrimittaria pyörässä). Syke oli nousun ajan varmaan keskimäärin reilu 150 ja puuskutus melkoinen! Huh! Poljin sentään metsässä kahden nuoren kundin ohi, jotka taluttivat pyöriään! Juhuu, hyvä minä! Tosin, jos he olisivat päättäneet nousta pyörien selkään olisivat he varmasti suhahtaneet kevyesti ohitseni, kun ähkin ja puhkin juurakkoista metsätietä ylöspäin. Nyt saavutin sen ihanan euforisen olon liikunnan jälkeen, mikä eilen oli kadoksissa. Eli jes! hyvä, että tuli lähdettyä!

Ke 7.5. syömiset

Aamu
- sämpylä, tuorejuustoa, kalkkunaleikettä, karjalanpiirakka, Oivariini balansiaa, 2 keitettyä kananmunaa, kahvi, maitoa loraus

Lounas
- n. ½ lautasellista jauheliha-makaroni-tomaattisalsapöperöä, n. 2 rkl perunasalaattia, vettä
- kahvi, maitoa luraus

Mitäs mitäs, kello on jo yli 19, enkö minä muka muuta ole tänään syönyt? Hmmm... en ainakaan muistaakseni ole ehtinyt. Kirjoittelen loput syömiset huomenna. Toivottavasti ei repeä käsiin Unelmien "Upseeri ja herrasmies" poikamiestä tuijotellessa.

Edit 8.5. klo 12:20
Eilen ei tullut enää mählättyä söin vain päivälliseksi samaa pöperöä, jota aikaisemmin päivällä n. ½ lautasellista sekä tomaattia ja kurkkua. Jälkiruoaksi otin aimo palan vesimelonia, njam.