Viikonloppu vierähti Turussa mm. merellä kalastellen. Ilmat suosivat aurinkoisuudellaan ja lämmöllään. Se taitaa vihdoinkin olla täällä; kesä!

Eilen kun tultiin kotiin lähdettiin nuoremman koiran kanssa juoksulenkille. Tarkoitus oli tehdä pikkulenkki metsässä ja juosta "postilaatikolle". Mitä lähemmäs tulimme "postilaatikkoa" sen mutaisemmaksi muuttui metsätie. Ennen laatikkoa päätettiin kääntyä ympäri ja juosta pienen matkaa takaisin päin, jottei jouduta ihan mutavellissä hölkkäämään. Juoksu kulki niin hyvin, että juostiinkin koko matka takaisin. Lenkin pituus oli uusi ennätys eli 47 minuuttia! Viimeisessä mäessä syke nousi jo 170 eli olin melkoisen puhki, mutta samalla fiilis oli mitä mainioin!

Lenkin päälle maistui taas sauna ja yö tuli nukuttua kuin tukki. Aamulla pirteänä klo 05 hereille ja pyörällä töihin. Ja nyt työntekoon, kun niitä ehkä vielä pari päivää saa tehdä. Meillä on nimittäin ollut yt:t käynnissä ja huomenna tai viimeistään ylihuomenna saa tietää tuleeko kenkää. Hieman luulen penkkini olevan hutera sillä tästä porukasta olen kaikkein tuorein... No, sittenpä voin aloittaa vapun juhlimisen jo keskiviikkona, jos työvelvoite päättyy heti. =)