Tämäkin torstai meni ilman kuntonyrkkeilyä, koska pidettiin hiihtolomaviikon vuoksi taukoa. Ei olisi kuitenkaan tullut tarpeeksi porukkaa paikalle... Käytiinkin sitten isännän kanssa pikkuisella kävelylenkillä ja tein vielä illalla jumppapallo jumpan. Isäntä osallistui jumppaan sillä, että luki mulle ohjeita printaamastani paperista ja naureskeli yrityksilleni pysyä pallon päällä. Olihan muuten vaikeaa!
Jo 5 minuutin alkulämmittely tuotti hien ja tuskan pintaan, kun yritin teutaroida itseni vaadittuun asentoon. Miten muka kukaan pysyy pallon päällä tuossa asennossa viittä minuuttia?!?
1314078.jpg
Pallokin tuntui jotenkin pienemmältä kuin tuolla kuvan naisella vai johtuukohan se siitä, että minulla on sitten julmetun kokoinen takalisto...
Jumpan kakkosohjetta pelkäsin jo valmiiksi, mutta se ei ollut ollenkaan niin paha miltä näyttää.
1314081.jpg1314079.jpg

Päätin yrittää kaikkia liikkeitä 10 toistoa näin aluksi. Alkulämmittelyliikkeen jälkeen seuraava kompastuskivi oli liike nro 4 selkälihakset. Yritä nyt taipua alaspäin ja pitää vartalo niin jännittyneenä, ettet tupsahda nenällesi, melko mahdotonta! Sain toki kymmenen toistoa tehtyä, mutta melkoista keskittymistä ja kehon hallintaa liike vaatii.
1314082.jpg

Ojentajadippiä eli liikettä nro 6 en kyennyt suorittamaan millään. Pallo kertakaikkiaan karkasi alta pois, enkä saanut sen verran kerättyä voimaa tai tasapainoa, että olisin pystynyt liikkeen suorittamaan. Mainittakoon, että tasaisesta liikkumattomasta tuesta pidettynä kykenen tekemään ojentajadippiä, mutta pallon kanssa näin alkuun se ainakin oli mission impossible.
1314083.jpg

Muut liikkeet sujuivatkin sitten oikein hyvin, kunnes oli aika venytellä nro 15 tyyliin... Jonkun aikaa keikuin pallon päällä veri päähän pakkaantuneena, kunnes keikahdin lattialle.
1314084.jpg

Kaiken kaikkiaan oikein hauska ja tehokas treeni! Tulen varmasti tekemään vielä joku päivä uudestaan.
Isännän oli pakko kokeilla noita "hauskimpia" liikkeitä, ja nyt olikin minun vuoroni nauraa röhöttää hänen yrityksilleen pysyä pallon päällä. Ainut missä hän onnistui minua paremmin oli ojentajadipit... höh...

Mitäs sitten tulikaan syötyä to 21.2:

Aamu
- 2 Weetabixia tavanomaisilla höysteillä

Lounas
- työpaikkaruokalassa uunilohta, sahrami-katkarapukastiketta, 2 kpl perunaa
- ½ lautasellista salaattia
- 2 täysjyväruisleipäviipaletta + chililevitettä
- vihreä tee + tiraus hunajaa

Välipala
- päärynä

Päivällinen
- Kullanrapea seitifile, 2 perunaa, tomaatti, kurkkua
- kahvi

Illalla
-omena
- ½ pussia pikkuporkkanoita
- teetä
- kylmä keitetty peruna + ketsuppia (nam!)

Tällä viikolla on tullut ahkerasti jostain syystä rampattua vaa'alla. Olen yrittänyt välttää liikaa puntarointia, ehkä noin max pari käyntiä viikossa. Tänään aamulla kuitenkin kävin ja vaaka näytti 103,8 kiloa. Jee! Toivottavasti saan pidettyä viikonlopun yli tämän draivin ja vaaka heilahtaa mukavasti alaspäin. Lauantaina on vaan tulossa paha paha paha kompastuskivi: kaverin 3-kymppisbileet...