Edellisessä postauksessa kerroin opiskelun alkamisesta. Olin saanut kommenttia, että voin taas alkaa hyötyliikkumaan koululle. Ihan hyvä idea, mutta oppilaitokselle on n. 40 km matkaa... Eli taitaa kuitenkin autolla taittua tuo matka joutuisammin. Opiskelu on myös ns. monimuoto-opiskelua eli lähipäiviä on yleensä vain kerran kuussa pe - la, muut opinnot jäävät omalle kontolle tai suoritetaan erilaisina tehtävinä mm. ryhmätöinä.

Eilen kävin piiiiiiiitkästä aikaa ohjatulla liikuntatunnilla paikallisessa kuntokeskuksessa. Tarkoitukseni oli aloittaa latinobic, jota siellä viime vuonna järjestettiin, mutta sitäpäs ei ollutkaan enää suureksi harmikseni tänä vuonna tarjolla. Onneksi sieltä löytyi kuitenkin yksi tanssitunti, jolloin on tarkoitus tanssia kaikenlaista afrosta hip hoppiin. Eilen ja koko tammikuu mennään kantrilla. Tunti oli oikein kiva ja minulle helppo, sillä olenhan muutaman vuoden harrastanut rivitanssia muutama vuosi sitten. Harmikseni unohdin sykemittarin kotiin, olisi ollut mielenkiintoista nähdä mikä oli energian kulutus. Kauheasti ei hiki tullut, mutta hieman kuitenkin. Ja ihan vähän tuntuu jaloissa. =)
Ikävää kuntokeskuksen tunneissa on se, että niihin on niin kova tunku, että en mahtunut esim. ensi viikon tanssitunnille kuin viidennelle varasijalle. Kahden viikon päähän on tunti kuitenkin varattuna, joten silloin sitten! Toivottavasti kuitenkin paljon muuta liikuntaa tässä välillä!