...pikaisesti täältä työn lomasta taas postaan diipa daapaa...

Neljäs viikko uudessa työpaikassa on alkanut. Viihdyn todella hyvin, enkä voi olla edelleenkään hehkuttamatta kuinka ihanan lyhyt työmatka minulla nykyään on. =) Tänä aamuna tuli ekan kerran vettä oikein esterin p*rseestä, mutta se ei haitannut ollenkaan! Sateenpitävät vaatteet päälle ja toimistovaatteet kassiin ja menoksi!
Perjantaina lähdin kreivin aikaan töistä. Taivaalle kerääntyi pyöräillessäni erittäin synkkiä ja uhkaavia pilviä. Matkalla alkoi hieman jo ukkonen jylistä ja sataa ropsia. Kun pääsin kotiin ja löin ulko-oven perässäni kiinni, niin taivas aukaisi hanat ja ukkonen pääsi valloilleen aivan päällä. Huh, oli hilkulla!

Viikonloppuna meillä oli vieraita Kainuusta asti. Tuli syötyä mitä sattuu... taas kerran... Nyt pitäisi pitää nälkäkuuria, että saisin pudotettua lupaamani kilon tällä viikolla. Päätin ottaa käyttöön hieman joustavamman painon kirjausmenetelmän. Kirjaan aina viikon alimman painon, tuli se sitten minä päivänä hyvänsä. Yritän pyrkiä siihen, että viimeistään torstain - perjantain painon jo kuitenkin kirjaisin.